férfi, női, gyerek, síléc, bérlés, kölcsönzés férfi, női, gyerek,snowboard, bérelhető síbot, bérelhető férfi, női, gyerek, sícipő, bérlés, kölcsönzés

A síkölcsönzőben sí és snowboard felszerelés (síléc, sícipő,  sí és snowboard bukósisak, sí és snowboard protektor, síbot, síruha, síkesztyű) kölcsönzése és bérlése is lehetséges.

A bérelhető sí/snowboard felszerelések kölcsönzési/bérlési díjai:

Megnevezés Ár  Idő  
Síléc Junior (130 cm alatt) kölcsönzés / bérlés 1 000 Ft nap
Síléc KEZDŐ kölcsönzés / bérlés 1 200 Ft nap
Síléc (Rocker) HALADÓ kölcsönzés / bérlés 1 800 Ft nap
Síléc (Rocker) PROFI kölcsönzés / bérlés  (értéktől függően) 2 000 - 4 000 Ft nap
Sícipő ALAP kölcsönzés / bérlés 600 Ft nap
Sícipő HALADÓ kölcsönzés / bérlés 900 Ft nap
Sícipő PROFI kölcsönzés / bérlés 1 200 Ft nap
Snowboard (lap+kötés) kölcsönzés / bérlés 1 300 - 2 000 Ft nap
Snowboard (Rocker) PROFI kölcsönzés / bérlés 3 000 Ft nap
Snowboard cipő kölcsönzés / bérlés 900 - 1 500 Ft nap
Snowblade kölcsönzés / bérlés 1200 - 2 500 Ft nap
Bukósisak kölcsönzés / bérlés 500 - 1 000 Ft nap
Síbot kölcsönzés / bérlés 200 Ft nap
Síruha (egy- ill. kétrészes) kölcsönzés / bérlés 600 - 1 800 Ft nap
Sí és snowboard protector kölcsönzés / bérlés 500 - 800 Ft nap
Síbox kölcsönzés (űrtartalomtól függően)
800 - 3 500 Ft nap

 

Minimum kölcsönzési idő: 3 nap. A sí és snowboard felszerelés elvitelének és vissza hozatalának napjáért nem számolunk fel kölcsönzési díjat, ezért kettő napig ingyen lehet önnél a bérelt sí vagy snowboard felszerelés. Az egy hetes kölcsönzés (pénteki bérlés és rá következő második hétfői vissza hozatal, vagyis 11 nap) az elvitel és a vissza hozatal napjainak bérleti díj-mentességén túl egy vasárnap is ingyenes. Ezért 11 nap bérlésért csak 8 napi kölcsönzési díjat számolunk fel önnek! A kölcsönzéshez kérjük hozza magával fényképes személyazonosító igazolványát! (személyi igazolvány, új típusú esetén a lakcím azonosító kártyát is, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány...)

Adatait rögzítjük és csak a bérleti szerződésben foglaltak maradéktalan teljesítéséig őrizzük meg. Mivel általában nagy értékű sí és snowboard felszerelést adunk bérbe -igen kedvező kölcsönzési díjért- ezért a személyazonosság egyértelmű igazolása mellett a kikölcsönzött sí és snowboard felszerelés értékétől függő kauciót is kérünk, amely minimum húszezer forint. Késedelmes vissza hozatal esetén a napi kölcsönzési díj dupláját vonjuk le a kaucióból (naponta).

férfi, női, gyerek, síbukósisak, snowboard bukósisak, bérelhető sífelszerelés, snowboard felszerelés, síszemüveg, snowboard szemüveg, bérelhető sífelszerelés, síkabát, sínadrág, síruha, bérlés, kölcsönzés sífelszerelés, síprotektor, snowboard protektor, bérlés, kölcsönzés