Rólunk

A Zentai-Sport név sokaknak ismerős lehet már a Teréz körútról a 90-es évek második feléből, és bizony onnan, egy szerelemprojektből indult a vállalkozásunk. A Zentai-Sport azóta is családi vállalkozásként működik, viszont az egykori 15 négyzetméteres helyiségből jelenleg több, mint 300 négyzetméteres, teljes felszereltségű szaküzletté nőtte ki magát, azzal a céllal, hogy kiemelkedő szaktudású kollégáink, egyedülálló kiszolgálást tudjanak nyújtani a síelés és snowboard szerelmeseinek.

Miben vagyunk egyedülállóak?

Az idő előre haladtával tudtunk alkalmazkodni a folyamatosan változó vásárlói igényeknek és árukészletünket és kölcsönzőnket is a már sok éve visszajáró vendégek igényei szerint tudtuk alakítani. Büszkék vagyunk rá, hogy sokan újra és újra minket választanak – legyen szó egy új snowboard vásárlásáról, vagy csak egy síbot bérléséről, hiszen nálunk minden vásárló és bérlő ugyanolyan fontos.

Piacvezető gyártók termékeivel tudunk ennek a sok éves töretlen bizalomnak köszönhetően foglalkozni és folyamatosan bővíteni nem csak a nálunk fellelhető termékeket, de a szolgáltatási körünket is. Ennek köszönhetően bővül folyamatosan a kölcsönzőnk tetőboxokkal is a sí és snowboard felszerelések mellett, teljes körű szerviz szolgáltatással és természetesen évről évre a legújabb ruházati termékekkel.

A Rossignol márkát egyedülálló árukészlettel forgalmazzuk, és az évek alatt olyan márkaismeretre tettünk szert, amely segít minket és a vásárlóinkat is abban, hogy közösen biztosan a legjobb eszközöket válasszuk ki.

A rajongásunk a sport iránt továbbra is töretlen – ezt a sí és snowboard iránti szeretetet szeretnénk minden hozzánk betérőnek átadni, akár kezdőről, akár profiról van szó, biztosan fel tudjuk szerelni a szükséges eszközökkel – a zokniktól a léceken át a bukósisakig.

 

Képek az üzletről